+40 259 447 016frigoexpres@frigoexpres.roŞos. Borşului nr.53

transport naţional şi internaţional cutemperatură controlată

Transport Eficient

Frigoexpres efectuează transport cu temperatură controlată pentru mărfuri perisabile, congelate sau refrigerate.

Regim de Grupaj sau Exclusiv

Vă punem la dispoziţie servicii avantajoase financiar, de transport marfă în regim de grupaj sau exclusiv care să respecte cerinţele dumneavoatră.

Activitate Premiată

În anul 2015 societatea Frigoexpres S.A. a fost premiată de UNTRR pentru ”Firma de transport marfă cu cea mai mare vechime”

Misiunea Noastră Satisfacţia Clienţilor

 • 25 Ani de Experienţă
 • 140 Angajaţi
 • 120 Camioane
 • 637 Parteneri şi Colaboratori
 • 1547 Clienţi Mulţumiţi
 • 13879 Comenzi Onorate Anual
background
 • Transport Rutier Frigorific

  Transportul rutier de marfă sub temperatură controlată este desinat mărfurilor perisabile, congelate sau refrigerate. Monitorizarea temperaturii se face pe întreg parcursul trasnsportului. Frigoexpres asigura transport pentru mărfurile care necesita condiţii climatice speciale de transport, precum produsele lactate, carnea si preparatele din carne, legumele si fructele, produsele farmaceutice sau orice alte produse perisabile. Detalii...

 • Monitorizare Transport

  Frigoexpres dispune de un sistem de Tracking performant care permite monitorizarea în timp real a camioanelor. Verificarea stării de moment a vehiculelor: în mişcare, staţionare sau viteză de circulaţie, monitorizarea consumului de carburant, administrarea punctelor de interes si a frontierelor, înscrierea și administrarea costurilor, găsirea celui mai apropiat vehicul de o anumită adresă, reprezintă doar câteva elemente ale întregului sistem de tracking.

 • Service Auto Volvo Autorizat

  Beneficiem de un personal calificat şi cu experienţă în domeniu, buni cunoscatori ale celor mai eficiente si rapide tehnici de diagnosticare si service auto, atât pentru autotractoare, cât şi pentru semiremorci.

  Suntem în măsură să spunem că reuşim să găsim o soluţie tehnică oricărui ansamblu de vehicule , într-un singur loc, pentru orice tip problemă.

 • Dispecerat 24/24 H

  Pentru a menţine o legătură permanentă cât mai eficientă atât cu clienţii cât şi cu flota auto şi pentru soluţionarea cât mai rapidă a unor situaţii care pot interveni pe parcursul desfăşurării serviciului de transport, Frigoexpres dispune de un serviciu de dispecerat permanent 24/24h, 7 zile/săptămână .

  Profesionalismul echipei este asigurat prin training periodic, performant.

De ce noi?Principalele motive şi avantaje

Suntem prima companie de transport internaţional de mărfuri cu capital privat din România.
 • Brand Românesc 100%

  Compania cu cea mai mare vechime în piața transporturilor cu temperatură controlată din România.
 • Dedicaţi transportului frigorific

  Sntem cel mai mare jucător în piața națională care deține în proprietate doar semiremorci frigorifice.
 • Sistem de tracking dedicat

  Monitorizăm întreaga flotă auto prin intermediul sistemului nostru de gestionare al transporturilor.
 • Personal calificat

  Pregătirea, integritatea si flexibilitatea sunt valorile ce alcătuiesc personalitatea echipei noastre.

solicită o cotatie
transport frigorific

Consultanţă Profesională

Oferim consultanţă profesională de transport prin: analiza fluxurilor de mărfuri, prezentarea adaptată a ofertei, implementarea soluţiei de transport cu o echipa dedicată, planificare şi urmarire transport in departamentul dispecerat-planificare prin sisteme informatice dedicate de ultimă generaţie.

Sisteme informatice dedicate

Camioanele noastre dispun de sisteme de localizare prin GPS şi staţii de comunicare în timp real cu şoferul, pentru o gestionare eficientă a serviciului de transport. Clientul poate oricând să fie informat cu privire la mărfurile transportate şi poziţia camioanelor, prin intermediul sistemului integrat de urmărire prin satelit-Infofleet, timpul de tranzit etc.

Siguranţa Rutiera

Frigoexpres selectează în mod riguros conducătorii auto. Efectuăm permanent cursuri de specializare si depunem eforturi pentru responsabilizarea angajaţilor şi creşterea profesionalismului în activitatea desfăşurată.

Asigurare Transport

Frigoexpres işi asumă responsabilitatea pentru buna gestionare a mărfurilor pe intreaga durata a transportului, din momentul primirii marfii si pana la predarea sa catre destinatar. In vederea acoperirii oricaror prejudicii Frigoexpres este asigurat CMR.

Logistică Temperatură Controlată

Oferim o gamă completă de servicii pentru a raspunde particularităţilor logisticii temperaturii controlate şi logisticii de frig (congelate şi refrigerate), permiţând clienţilor noştri să se concentreze pe cerinţele afacerii lor, ajutându-i să-şi optimizeze lanţurile de furnizare.

Contactează-ne
(+40) 259 447 016
pentru informaţii suplimentare
It seems that you have already subscribed to this list. Click here to update your profile.

Contact