+40 259 447 016frigoexpres@frigoexpres.roŞos. Borşului nr.53

Cariere

Oportunităţi în carieră

Alătură-te echipei
Frigoexpres

Oricât de diferiți am fi, cu toții ne dorim o carieră care să ne completeze viața. Alătură-te echipei Frigoexpres!
Încercăm permanent să venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri cu soluții profesioniste și eficiente. În acest scop, ne asigurăm în permanență că procesul de selecție și recrutare respectă principiul de echitate și respect față de candidații interesați de pozițiile disponibile în cadrul companiei Frigoexpres. Astfel, căutăm să oferim tuturor candidaților o experiență de recrutare deosebită și să îi susținem să ia deciziile optime în legătură cu următorii pași în carieră.
Te invităm să te înregistrezi în baza de date Frigoexpres, urmând să fi contactat pentru viitoare oportunități.

Aşteptăm CV-ul tău la adresa de email: frigoexpres@frigoexpres.ro

Procesul de recrutare şi selecţie

Procesul de recrutare şi selecţie din cadrul companiei presupune urmatorii paşi:
1. DEPUNEREA CANDIDATURII
Înregistrează-ţi CV-ul în baza noastră de date folosind formularul de mai sus. Aplicaţia spontană îţi oferă posibilitatea să afli primul de noile oportunităţi de carieră din cadrul companiei şi să fii invitat să participi în procesul de recrutare şi selecţie.

2. ANALIZA CANDIDAŢILOR
CV-urile vor fi analizate şi evaluate de catre specialiştii în Recrutare. Această etapă constă în selectarea candidaturilor care se potrivesc cerinţelor afişate în cadrul anunţului de recrutare. Unul din principalele criterii de selecţie îl consituie potenţialul candidatului de a evolua în cadrul Grupului. Dacă acesta se potriveşte profilului căutat, va fi luat în considerare imediat în cadrul proceselor de recrutare deschise.

3. PRIMUL INTERVIU
Primul interviu va fi susţinut cu specialistul în Recrutare. Vei avea ocazia de a-ţi susţine experienţa şi de a ne demonstra abilităţile tale prin exemple relevante şi detaliate. Fii sincer când menţionezi punctele tale forte deoarece va trebui să le demonstrezi ulterior. Pentru tine, această întâlnire poate fi ocazia potrivită pentru a ne evalua ca organizaţie, şi pentru a înţelege în ce constă poziţia pentru care ai candidat şi ai fost selectat. Prin urmare, interviul reprezintă pentru ambele părţi o excelentă oportunitate de a ne cunoaste şi evalua reciproc.
4. ETAPA DE TESTARE
În funcţie de poziţia deschisă, pe lângă interviu, utilizăm cel puţin o metodă suplimentară de evaluare. Aceasta va fi aleasă de către echipa de recrutare împreună cu managerul angajator, şi are ca scop, din nou, să-ţi evalueze abilităţile în raport cu acele competenţe necesare pentru a ocupa o anumită poziţie.

5. INTERVIU FINAL
Interviul final va fi susţinut de managerul în subordinea căruia se află poziţia, şi de directorul de divizie, în funcţie de nivelul poziţiei. Scopul este acela de a cunoaşte în amănunt abilităţile şi cunoştinţele pe care le deţii cât şi de a întreba tot ceea ce vrei să afli despre job, echipă, proiecte şi posibilităţi de dezvoltare personală si profesională.

6. DECIZIA DE ANGAJARE
Ne dorim ca, încă de la început, relaţia ta cu Frigoexpres să fie puternică şi bazată pe încredere şi transparenţă. În această etapă, îţi vom prezenta oferta de angajare şi, odată cu acceptul tău, se va încheia şi procesul de selecţie. Chiar dacă nu eşti finalist într-un anumit proces de recrutare, te asigurăm că, după ce ai trecut prin procesul nostru de evaluare, te vom contacta pentru a-ţi comunica decizia pe care am luat-o şi pentru a-ţi furniza feedback în legatură cu rezultatele obţinute la teste.

Frigoexpres este membră în

1. Organizația profesională TRANSFRIGOROUTE INTERNATIONAL, membră în Preşedenţia TRANSFRIGOROUTE la Bruxelles din anul 1993.
2. UNTRR (Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri Români).
It seems that you have already subscribed to this list. Click here to update your profile.

Contact