+40 259 447 016frigoexpres@frigoexpres.roŞos. Borşului nr.53

Servicii

Transport Intern şi Internaţional

Servicii de transport la
cele mai înalte
Standarde de Calitate

Transport rutier intern şi internaţional atât pentru mărfuri perisabile cât şi mărfuri generale. Efectuăm transporturi mono si bi-temp precum şi transport de mărfuri uşoare încărcate pe 2 nivele. Şoferii noştri sunt profesionişti, experimentaţi şi bine pregătiţi pentru transportul frigorific. Ei participă permanent la training ECO DRIVING în vederea optimizării şi eficientizării stilului de condus.
Întregul transport este monitorizat prin sistem GPS. Pentru clienţii noştrii putem oferi acces non-stop la sistemul de monitorizare astfel ei putându-şi urmări în permanenţă camionul alocat/ marfa fiind informat în timp real. Sistemele frigorifice permit reglarea şi păstrarea a doua temperaturi diferite în interiorul semiremorcii precum şi înregistrarea computerizată a temperaturii pe tot parcursul transportului şi listarea diagramei de temperatură la destinaţie. Pe parcursul unui transport, marfa clientului este asigurată CMR. 150000 EURO.

transport naţional şi internaţional cuTemperatură controlată

Transport Eficient

Frigoexpres efectuează transport cu temperatură controlată pentru mărfuri perisabile, congelate sau refrigerate.

Regim de Grupaj sau Exclusiv

Vă punem la dispoziţie servicii avantajoase financiar, de transport marfă în regim de grupaj sau exclusiv care să respecte cerinţele dumneavoatră.

Activitate Premiată

În anul 2015 societatea Frigoexpres S.A. a fost premiată de UNTRR pentru ”Firma de transport marfă cu cea mai mare vechime”

solicită o cotatie
transport frigorific

Consultanţă Profesională

Oferim consultanţă profesională de transport prin: analiza fluxurilor de mărfuri, prezentarea adaptată a ofertei, implementarea soluţiei de transport cu o echipa dedicată, planificare şi urmarire transport in departamentul dispecerat-planificare prin sisteme informatice dedicate de ultimă generaţie.

Sisteme informatice dedicate

Camioanele noastre dispun de sisteme de localizare prin GPS şi staţii de comunicare în timp real cu şoferul, pentru o gestionare eficientă a serviciului de transport. Clientul poate oricând să fie informat cu privire la mărfurile transportate şi poziţia camioanelor, prin intermediul sistemului integrat de urmărire prin satelit-Infofleet, timpul de tranzit etc.

Siguranţa Rutiera

Frigoexpres selectează în mod riguros conducătorii auto. Efectuăm permanent cursuri de specializare si depunem eforturi pentru responsabilizarea angajaţilor şi creşterea profesionalismului în activitatea desfăşurată.

Asigurare Transport

Frigoexpres işi asumă responsabilitatea pentru buna gestionare a mărfurilor pe intreaga durata a transportului, din momentul primirii marfii si pana la predarea sa catre destinatar. In vederea acoperirii oricaror prejudicii Frigoexpres este asigurat CMR.

Logistică Temperatură Controlată

Oferim o gamă completă de servicii pentru a raspunde particularităţilor logisticii temperaturii controlate şi logisticii de frig (congelate şi refrigerate), permiţând clienţilor noştri să se concentreze pe cerinţele afacerii lor, ajutându-i să-şi optimizeze lanţurile de furnizare.

It seems that you have already subscribed to this list. Click here to update your profile.

Contact